Hogedruk ademlucht compressoren

I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

De firma Comprom High Pressure levert diensten en produkten aan verschillende sectoren waar men nood heeft aan hoge druk perslucht of gas.

hoge druk ademlucht compressoren

Fabricage van vulpanelen en aanpassingen aan bestaande vulpanelen, montage-units voor bufferflessen met sturing (manueel of automatisch, cascade), onderhoud en herstellingen van hoge druk ademluchtcompressoren van de meest courante merken, levering van wisselstukken en filters en ook slangen en koppelingen.

Installatie van de verschillende componenten.

duikcompressoren

Custom-made manuele en automatische vulpanelen met jetons en/of muntgeld, bufferflessen (met air disperser), onderhoud en herstellingen van hoge druk ademluchtcompressoren, levering van alle wisselstukken. Aansluiting en/of levering van nitrox systemen. 

paintball

Vulstations standaard of in samenspraak met de klant, bufferflessen van 20 liter to 50 liter watervolume 300 bar, onderhoud en herstellingen van hoge druk compressoren, levering van alle wisselstukken. Opmeting en levering van slangen en koppelingen. 

ademlucht

Hoge druk vulkranen, inox bolkranen (Atex) geschikt voor gas onder hoge druk, drukreduceerventielen, volgordeventielen, veiligheidsventielen

Middendrukcompressoren  (40 bar)

Hoge druk gascompressoren (Stikstofgas, Helium, Argon)

Onderhoud, installaties, aanpassingen, maatwerk.

Paramina België

Deze wereldwijde, toonaangevende fabrikant van compressoren biedt een bijzonder aantrekkelijk gamma. 

Het volledige aanbod vindt u op de website (icoon Paramina).